Testimonials

italie, le marche, appartement, b&b, bed and breakfast

 

Uit ons gastenboek: “Lucertola, een plek waar je op adem kunt komen, door de ruimte, het licht, het huis en de warmte van jullie beiden”

Lees hier wat onze gasten nog meer over Lucertola in ons gastenboek schreven:

“Wat een uitzicht! Jullie hebben van Antonella een smaakvol, comfortabel en luxe appartement gemaakt, echt zo één waar je naar verlangt als vakantieadres. En wat zijn Le Marche mooi! Inderdaad heel Italië in één regio. Er valt heel wat onbekende schoonheid te ontdekken in kastelen, kerkjes en musea. En overal ontmoetten we vriendelijke mensen, ook dankzij jullie. Kortom, we hebben veel gezien (maar nog lang niet alles) en erg genoten. Het was te gek in Lucertola – en die documentatie: smullen was dat!”

“Iedere dag denken we wel even aan onze mooie vakantie in de Marche. Het verblijf in Lucertola is een genot om op terug te zien. Jullie gastvrijheid en ontspannen manier van omgaan met ons als jullie gasten hebben wij als zeer prettig ervaren. Wanneer ik nu naar buiten kijk (regen en 15 graden) kruipt al snel weer het verlangen naar boven om de auto uit de garage te halen en koers te zetten naar de Marche. Bij het inplakken van de foto’s gaat ons bloed tintelen als je alles weer terugziet. Het gevoel van totale vrijheid is onbeschrijflijk. Wij denken dat jullie in de Marche een gevoel hebben ontdekt van “born to be free.””

“…jullie gastvrijheid, en inschikkelijkheid en dat maakt het zo fijn hier, je kan jezelf zijn, eigenlijk ben je gewoon thuis. …ineens kwam ik tot de ontdekking dat het hier op Lucertola de laatste dag is en ik wil helemaal niet meer weg!!”

“Lucertola – dit is een plek om lief te hebben – waar wij vreselijk van genoten hebben, de rust gevonden waar we zo aan toe waren. Het uitzicht, de gastvrijheid en gezelligheid van jullie beiden. Wat zullen we daar dikwijls aan terugdenken.”

“Things we’ll remember about Lucertola: the warm welcome, fireflies, the sound of crickets, lucertolas falling from the gutter, the colours of the sea at Sirolo, those beds are so comfortable!, shopping in Fano and San Marino, the fortress of Mondavio, coming back to the view, peace and stars. Dirk and Marijke, it was wonderful!”

“We hebben hier een fijne week gehad. Appartement Claudia is goed bevallen. Mooi sfeervol ingericht met alles erop en eraan. Voor ons een week van bijkomen, uitrusten, wandelen en genieten, genieten van ‘la dolce vita’. Dank voor jullie ‘zijn’ hier, de gesprekken, de gezelligheid en het geweldige initiatief dat jullie hier zijn begonnen.”

“….zijn we hier terecht gekomen in San Lorenzo in Campo bij jullie zeer mooie landhuis waar je nog kunt genieten van rust en mooie uitzichten, van Dirk’s lekkere ontbijtjes, winkelen (de Van zit propvol!). Bedankt voor jullie supergastvrijheid en veel succes.”

“Wat waren de hoogtepunten? In de eerste plaats dit huis, ‘ons’ huis. Wij zijn wel wat gewend (‘we’ve been around’) maar nergens werd zoveel aandacht besteed aan de inrichting en aan de ‘cortesia’ (het belangrijke begrip ‘courtesy’: hoffelijkheid, voorkomendheid, rekening houdend met het eigene van anderen) van Marijke en Dirk. Verder is in ons geheugen gegrift het dagje Ancona: de schitterende ‘cattedrale’ en het uitzicht op de haven, het scriptorium en de Dante bibliotheek in Fonte Avellana…”

“We hebben genoten. Veel cultuur opgesnoven maar ook heerlijk gerelaxed op het strand van Senigallia. Bedankt ook voor alle tips en ideetjes om onze vakantie nog leuker en interessanter te maken. Jullie zien ons hier zeker terug!”

“Lucertola….midden in een wandelparadijs!”

“This is our third visit to this wonderful part of Italy and it is always extra special by the two very knowledgeable hosts”

Klik op de eerste foto en er opent zich een venster waarin u van foto naar foto kunt klikken met de pijltjes links/rechts of een diavertoning kunt afspelen (klik dan op het driehoekje onderaan)