Prijzen

italie, le marche, appartement, b&b, bed and breakfast
Venus van Urbino Tiziano Titian Vecellio

 

Lucertola v.o.f. (K.v.K. 69974802) Huurvoorwaarden, seizoenen en prijzen 2019

last-minute, b&b, lucertola, italie, vakantie bij nederlanders, appartement
Mail ons voor de actuele vrije weken en de actieprijzen voor de komende zomer!

 

 

 

 

 

Prijzen in EUR en per accommodatie:

Voorseizoen (V): 27 apr. – 22 juni
Hoogseizoen (H): 22 juni – 7 sept.
Naseizoen (N): 7 sept. – 5 okt.

Appartement Antonella (2 pers.) (per week): 585,- (V/N); 695,- (H) (logies)
Appartement Claudia (2 pers.) (per week): 550,- (V/N); 660,- (H) (logies)
B&B kamer Bernardo (2 pers.) (per nacht): 85,- (V/N); 95,- (H) (logies + ontbijt)

Ontbijt: waarom u niet eens heerlijk laten verwennen? Een uitgebreid Lucertola ontbijt kunt u bestellen bij de reservering van uw appartement voor EUR 12,50 per persoon per dag.

Huurperiode: de minimale huurperiode bedraagt voor de appartementen Antonella en Claudia, 7 nachten, van zaterdag tot zaterdag. De accommodatie Bernardo dient voor minimaal 3 aaneengesloten nachten geboekt te worden. (Echter, wanneer u met Ryanair op bijvoorbeeld Ancona vliegt op vrijdag of maandag, bestaat de mogelijkheid een appartement met aansluitend B&B Bernardo voor 1 of 2 nachten te boeken).

Eindschoonmaak: appartementen Antonella: EUR 49,- en Claudia: EUR 44,-.  B&B Bernardo: incl. eindschoonmaak.

B&B Bernardo: inclusief royaal “Lucertola” ontbijt.

Verwarmingskosten: alleen bij gebruik.

Betalingen: na reservering (via e-mail) ontvangt u een boekingsbevestiging/factuur per e-mail. Na ontvangst hiervan dient een aanbetaling binnen 5 werkdagen overgemaakt te zijn. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief. Het restant van de huursom dient vervolgens uiterlijk 7 weken voor aanvang huurperiode te zijn bijgeschreven op de Lucertola rekening. (Acht weken voor aanvang huurperiode ontvangt u een “gentle reminder”.) Vindt de boeking plaats binnen 7 weken voor aankomst, dan dient het volledige bedrag ineens en binnen vijf werkdagen na ontvangst van de boekingsbevestiging op de Lucertola rekening bijgeschreven te zijn.

Aanbetaling: 1/3 Deel van het huurbedrag. Bij boeking van B&B Bernardo van minder dan 7 nachten: het gehele bedrag.

Verzekeringen: wij raden onze gasten dringend aan een goede annulerings -en reisbagageverzekering af te sluiten. U kunt een dergelijke verzekering afsluiten bij uw verzekeraar, bank, postkantoor of bv. ANWB.

Aankomst/vertrek: aankomst vanaf 16.00 en vertrek voor 10.00.

Zelf meenemen: (bad)handdoeken, keuken -en theedoeken (voor alle accommodaties behalve B&B Bernardo). Op verzoek ook evt. te huur (handig voor wanneer u vliegt).

Bedlinnen: inclusief (in alle accommodaties).

Aansprakelijkheid: Lucertola v.o.f. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade welke de huurder of zijn bezit ondervindt als gevolg van zijn verblijf in de gehuurde vakantie accommodatie.

Roken: binnen niet roken. Buiten geen probleem.

Annulering door de huurder: in het geval dat geen annuleringsverzekering is afgesloten geldt het volgende: bij annulering tot de 100e dag (excl.) voor aanvang van de huurperiode is de huurder gehouden 10 % van het huurbedrag (+ adm. kosten) te voldoen. Bij annulering vanaf de 100e dag (incl.) tot de 49e dag (excl.) voor aanvang van de huurperiode is de huurder gehouden 50 % van het huurbedrag (+ adm. kosten) te voldoen. Bij annulering vanaf de 49e dag (incl.) voor aanvang van de huurperiode is de huurder gehouden het volledige huurbedrag (+ adm. kosten) te voldoen.

Algemeen: bij boeking verklaart de huurder zich akkoord met de Lucertola huur -en reserveringsvoorwaarden.