Prijzen

italie, le marche, appartement, b&b, bed and breakfast
Venus van Urbino Tiziano Titian Vecellio

 

Lucertola v.o.f. (K.v.K. 69974802) Huurvoorwaarden, seizoenen en prijzen 2020

last-minute, b&b, lucertola, italie, vakantie bij nederlanders, appartement
Wij hebben regelmatig  ( last-minute/annuleringen) aanbiedingen! Mail ons (lucertola.nl@gmail.com) of stuur ons een WhatsApp berichtje (+310639222082) voor de actuele vrije weken en speciale  actieprijzen!

Prijzen in EUR en per accommodatie:

Voorseizoen (V): 2 mei t/m 19 juni
Hoogseizoen (H): 20 juni t/m 4 sept.
Naseizoen (N): 5 sept. t/m 25 sept.

Appartement Antonella (2 pers.) (per week): € 475,- (V/N); € 575,- (H) (logies)
Appartement Claudia (2 pers.) (per week): € 425,- (V/N); € 525,- (H) (logies)

 

Ontbijt: waarom u niet eens heerlijk laten verwennen? Een uitgebreid Lucertola ontbijt kunt u bestellen bij de reservering van uw appartement voor EUR 12,50 per persoon per dag.

Huurperiode: de minimale huurperiode bedraagt voor de appartementen Antonella en Claudia, 7 nachten. Aankomst en vertrek kunnen op alle dagen van de week.

Eindschoonmaak: appartementen Antonella: € 55,- en Claudia: € 45,-.

hond_mee_op_vakantie_naar_italie‘En … mag onze hond mee naar Lucertola?’ Natuurlijk mag uw hond mee. Lucertola heeft plavuizen op de vloer en is zeer rustig gelegen. Per slot van rekening is een hond tegenwoordig bijna een lid van het gezin en die laat je niet graag achter in een hondenpension, hoe goed ze daar ook voor hem of haar zorgen. In de prachtige omgeving van Lucertola kunt u samen lange wandelingen maken. Na afloop geniet u van het unieke uitzicht, terwijl uw hond tevreden met zijn kop op uw wandelschoenen ligt. Uw (aangelijnde) hond meenemen naar een restaurant is meestal ook geen probleem. Uiteraard gaan we ervan uit dat u een welopgevoede hond meebrengt, die goed luistert naar de baasjes. Dus: welkom! Eindschoonmaak (die bij ons perfect is zodat de degene die na u komt een appartement aantreft als ware hij de eerste gast van het seizoen!):  € 25/hond per verblijf.

Verwarmingskosten: alleen bij gebruik.

Betalingen: na reservering (via e-mail) ontvangt u een boekingsbevestiging/factuur per e-mail. Na ontvangst hiervan dient een aanbetaling binnen 5 werkdagen overgemaakt te zijn. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief. Het restant van de huursom dient vervolgens uiterlijk 7 weken voor aanvang huurperiode te zijn bijgeschreven op de Lucertola rekening. (Acht weken voor aanvang huurperiode ontvangt u een “gentle reminder”.) Vindt de boeking plaats binnen 7 weken voor aankomst, dan dient het volledige bedrag ineens en binnen vijf werkdagen na ontvangst van de boekingsbevestiging op de Lucertola rekening bijgeschreven te zijn.

Aanbetaling: 1/3 Deel van het huurbedrag.

Verzekeringen: wij raden onze gasten dringend aan een goede annulerings -en reisbagageverzekering af te sluiten.

Aankomst/vertrek: aankomst vanaf 16.00 en vertrek voor 10.00.

Bedlinnen: inclusief.

Keukenhanddoeken -en theedoeken: inclusief.

Zelf meenemen: (bad)handdoeken. Op verzoek ook evt. te huur (handig voor wanneer u vliegt (€ 12,50 p.p.p. week)).

Aansprakelijkheid: Lucertola v.o.f. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade welke de huurder of zijn bezit ondervindt als gevolg van zijn verblijf in de gehuurde vakantie accommodatie.

Roken: binnen niet roken. Buiten geen probleem.

Annulering door de huurder: in het geval dat geen annuleringsverzekering is afgesloten geldt het volgende: bij annulering tot de 100e dag (excl.) voor aanvang van de huurperiode is de huurder gehouden 10 % van het huurbedrag (+ adm. kosten) te voldoen. Bij annulering vanaf de 100e dag (incl.) tot de 49e dag (excl.) voor aanvang van de huurperiode is de huurder gehouden 50 % van het huurbedrag (+ adm. kosten) te voldoen. Bij annulering vanaf de 49e dag (incl.) voor aanvang van de huurperiode is de huurder gehouden het volledige huurbedrag (+ adm. kosten) te voldoen.

Algemeen: bij boeking verklaart de huurder zich akkoord met de Lucertola huur -en reserveringsvoorwaarden.