Route

italie, lucertola, le marche, b&B, bed and breakfast, logeren bij nederlanders

 

Lucertola (slechts 3 km van het sfeervolle middeleeuwse dorp San Lorenzo in Campo; ca. 3.500 inwoners) ligt in de regio Le Marche, midden Italië (zie kaartje). De Apennijnen in het Westen en Adriatische kust (Oosten) liggen op ca. 20 km. Dat betekent dat u binnen een half uur met uw blote voeten in de Adriatische zee staat of met uw bergschoenen in de bergen wandelt.

Met de auto: afstand vanaf Utrecht: ca. 1500 km. Vanaf Brussel: ca. 1300 km. Er zijn diverse wegen die naar Rome en Lucertola leiden. Snelst is via de autowegen van Duitsland en Zwitserland. Raadpleeg voor de doorgaande routes de gratis uitgave “Italië” van de ANWB.  De routebeschrijving vanuit San Lorenzo in Campo mailen wij u na boeking.

Vliegen: Transavia vliegt u vanuit Eindhoven goedkoop en comfortabel naar Bologna. Vanuit Weeze (vlak over grens bij Nijmegen) vliegt Ryanair op Ancona en Air Berlin (vanuit Amsterdam) op Rimini.  Vanaf Bologna nog 2 uur en de beide andere vliegvelden nog een uurtje met een huurauto naar Lucertola.  KLM vliegt vanuit Amsterdam op Bologna.  Ryanair tevens op Rome en Pisa. Vanaf Rome en Pisa is het ca. 3 uur rijden (fraaie route!). Voor gunstige vliegtarieven: http://vliegtickets-lowcost.pagina.nl