Appartement Claudia

italie, le marche, appartement, b&b, bed and breakfast
San Lorenzo in Campo

 

Uit ons gastenboek: “Dank voor alle goede zorgen en het perfect aanvoelen waar je gasten behoefte aan hebben”

Sfeervol en licht appartement (40 m²) gelegen op de eerste etage van het Lucertola pand. Woonkamer (24 m²) met schuin omhoog lopend balkenplafond. Open keuken; sfeervolle slaapkamer met tweepersoonsbed (ook eventueel als 2 eenpersoonsbedden te gebruiken); badkamer met douche, wc en wastafel. Het appartement biedt een fraai uitzicht over de vallei. Via een brede trap staat u in enkele passen buiten, waar in de grote tuin een privé zitje en parasol klaar staan!

Op loopafstand, in een Middeleeuws dorpje op een heuveltop een klein, sfeervol, restaurantje. Binnen 6 autominuten, even buiten San Lorenzo, vindt u een gezellig restaurant met uitstekende pizzeria en groot terras; op 8 km een van de beste restaurants van de regio met authentieke Marchigiaanse keuken. De prijzen zijn nog schappelijk. Verder kunt u altijd bij Lucertola terecht voor vragen en krijgt u vanzelfsprekend alle informatie over de streek m.b.t. toeristische bezienswaardigheden, stranden, mooie routes, cultuur, wandelmogelijkheden enz….

Klik op de eerste foto en er opent zich een venster waarin u van foto naar foto kunt klikken met de pijltjes links/rechts of een diavertoning kunt afspelen (klik dan op het driehoekje onderaan)