Appartement Antonella

Uitzicht appartement Antonella. Italie, le marche, appartement, b&b, bed and breakfast

 

Uit ons gastenboek: “Lucertola is een prachthuis met een heerlijk appartement Antonella waar je goed tot rust kunt komen…”

Een volledig ingericht luxe en sfeervol appartement (58 m²) voor twee personen, gelegen op de begane grond van het Lucertola-pand.

Woonkamer met open keuken; slaapkamer achter natuurstenen bogen met tweepersoonsbed; badkamer met toilet, wastafel en ruime douche.

Openslaande deuren naar tuin met zitje en magnifiek uitzicht.

Op loopafstand, in een Middeleeuws dorpje op een heuveltop is een klein, sfeervol, restaurantje. Binnen 6 autominuten, even buiten San Lorenzo, vindt u een gezellig restaurant met uitstekende pizzeria en groot terras; op 8 km een van de beste restaurants van de regio met authentieke Marchigiaanse keuken. De prijzen zijn nog schappelijk. Verder kunt u altijd bij Lucertola terecht voor vragen en krijgt u vanzelfsprekend alle informatie over de streek m.b.t. toeristische bezienswaardigheden, stranden, mooie routes, cultuur, wandelmogelijkheden enz….

Klik op de eerste foto en er opent zich een venster waarin u van foto naar foto kunt klikken met de pijltjes links/rechts of een diavertoning kunt afspelen (klik dan op het driehoekje onderaan)