Gastenkamer Bernardo

italie, le marche, b&b, appartement, logeren bij nederlanders, lucertola

 

Uit ons gastenboek: “Na 3 dagen zijn we erachter: de gastheer- en vrouw zijn net als de Italianen….”

Ruime gastenkamer (20 m²) met tweepersoonsbed, gelegen op de eerste verdieping van het Lucertola pand met separaat en aangrenzend – vanzelfsprekend voor u alleen – een grote badkamer met douche, wc, wastafel en comfortabel ligbad. Op de kamer is een mini-koelkast aanwezig.

B&B zegt het al: wij verzorgen voor u een heerlijk Lucertola ontbijt.

Dit is een typische accommodatie voor mensen die veel ondernemen en lekker uit eten willen gaan.

Op loopafstand, in een Middeleeuws dorpje op een heuveltop een klein, sfeervol, restaurantje. Binnen 6 autominuten, even buiten San Lorenzo, vindt u een gezellig restaurant met uitstekende pizzeria en groot terras; op 8 km een van de beste restaurants van de regio met authentieke Marchigiaanse keuken. De prijzen zijn nog schappelijk. Verder kunt u altijd bij Lucertola terecht voor vragen en krijgt u vanzelfsprekend alle informatie over de streek m.b.t. toeristische bezienswaardigheden, stranden, mooie routes, cultuur, wandel-mogelijkheden enz…

Klik op de eerste foto en er opent zich een venster waarin u van foto naar foto kunt klikken met de pijltjes links/rechts of een diavertoning kunt afspelen (klik dan op het driehoekje onderaan)